LEGO World – En verden af klodser

Igen i år kommer verdens sjoveste byggeplads – LEGO® World til Bella Centret i vinterferien. Der vil være masser at muligheder for både store og små at udfolde sig og skabe egne kreative konstruktioner og ikke mindst lege i et hav af LEGO klodser. Tag en tur igennem de forskellige LEGO temaer og vær en af de første til at se og købe årets største LEGO nyhed.

Med legen i fokus er der lagt op til mange spændende oplevelser for hele familien, når LEGO® World inviterer titusindvis af børn og barnlige sjæle til at slippe fantasien løs i et Bella Center som er pakket med LEGO klodser og sjove legeaktiviteter.

Også i år kan man gå på opdagelse i nyhederne fra de forskellige LEGO temaer og blandt andet få svar på hvorfor LEGO Ninjago er blevet grøn, politibilerne i LEGO City har fået off road dæk, hvem er det nye LEGO familiemedlem som hedder George, og hvordan man kan fange dinosaurer. Der er også et hav af andre aktiviteter så som konkurrencer, en udstilling med imponerende modeller fra de voksne LEGO fans, samt mulighed for at snakke med vores designere.

Hovedattraktionen er dog lanceringen af en helt ny produktlinje for piger.
‘Vi er utroligt glade for at kunne lancere årets nyhed for piger her på LEGO World. Det er den mest testede produktlinje i LEGO koncernens historie, hvor det for første gang er lykkes os at integrere de aspekter af leg som er vigtige for piger med LEGO systemets klassiske byggeoplevelse. Vi glæder os til at se reaktionerne fra pigerne her i Bella Centret’, siger Peter Søgaard, Landechef, LEGO Danmark.

LEGO klodsen har i tre generationer været en fast bestanddel i de fleste børneværelser, og LEGO World er en familieevent, hvor alle generationer har mulighed for at lege og have det sjovt sammen.

LEGO World startede i Holland i 2001 og blev afviklet i Danmark for første gang i 2009. I 2010 rykkede arrangementet til Bella Center for at kunne rumme alle besøgende og endnu flere aktiviteter. Med flere end 40.000 besøgende per år, glæder vi os til at velkomme din familie til LEGO World i vinterferien.

Praktiske informationer:
LEGO World foregår den 16-19. februar, alle dage i tidsrummet 10-17.
Billetter à kr. 125,- kan købes på Bella Centers hjemmeside eller ved indgangen. Børn under 3 år har gratis adgang.
Eventuelt udsolgte dage vil blive annonceret på hjemmesiden for LEGO World.
Besøg www.legoworld.dk for mere information

6 gode råd fra Sjovforbørn.dk

Vi blev i 2011 inviteret af LEGO Danmark til at komme og opleve de mange LEGO aktiviteter, så vi tog til København torsdag den 18. februar 2011. Vi tog med tog fra Århus, og kunne lande med Metroen lige ved Bella Centeret.

Her får du vores gode råd til et besøg:

1. Kom i god tid
Vi besøgte LEGO World torsdag, og var først fremme kl. 12, og det var for sent i forhold til en del ting. Hvis du f.eks. godt kunne tænke dig at sidde og bygge sammen med en af LEGOs designere, så skal du melde dig til så tidligt som muligt. Gå gerne direkte derhen når du ankommer. De sjove klodser bliver også hurtigt snuppet på de stande, hvor man selv kan være med til at bygge. F.eks. i husbyggeriet, hvor de løb tør for plader ved middagstid, og hvor der bare ikke var klodser nok (lidt paradoksalt).

2. Prioriter din tid, når du ankommer
Der er en del aktiviteter på LEGO World, hvor vi oplevede kødannelse det meste af tiden. Hvis du vil undgå det, så gå straks til disse aktiviteter, når du ankommer og gem ‘kiggeriet’ til midt på dagen, hvor der er flest mennesker. Det er f.eks. aktiviteter som:
– Find LEGO guldklodsen
– Kæmp med LEGO Starwars lyssværd
– VIP byg (som før nævnt) Her skal du blot have meldt dig til hurtigst muligt
– Tegnefilmskonkurrencen
– Guiness byggeriet (lang kø senere på dagen)

3. Tag med offentlig transport
Der er kun de P-pladser der er. Og vi oplevede at de var fyldt op ved middagstid, så med mindre I kommer kl. 10, så tag offentlig transport.

4. Tal med børnene om hvad de kan forvente at få med hjem
Der er selvfølgelig en LEGO butik på området, der lokker med de nyeste LEGO æsker, men vær opmærksom på, at der ikke er tilbud på ret meget – faktisk forsvindende lidt. Så det er nok en god ide at afstemme forventninger med børnene inden I tager hjemmefra.

5. Få en souvenier med hjem
Der er flere steder, hvor børnene ganske gratis kan få en souvenier med hjem, så husk på det inden I går.
– Du kan selv bygge en LEGO minifigur
– Der er gratis minipuslespil i LEGO
– Du kan få trykt en LEGO klods med dit eget navn
– Der er gratis plakater med flere LEGO motiver
– Guldmedalje ved deltagelse i Codans aktiviteter

6. Sæt god tid af – gerne midt på dagen – til at se Byggepladens fantastiske udstilling
Her er de flotteste bygningsværker og bl.a. også en stor og meget sjov samling af maskiner, der i fællesskab flytter små bolde rundt. Flot lavet, og dagens største oplevelse for vores medbragte drenge på 10 år.

Rigtig god fornøjelse

Mette Juhl
Sjovforbørn.dk
2012

Skriv et svar