Sjovforbørn.dk støtter fodbolden

Det er ingen hemmelighed, at mit forhold til fodbold i fjernsynet er lidt anstrengt. Faktisk har jeg kun set een kamp i hele mit liv – EM i 1992 – men der var så mange øl involveret, at jeg nok kun fik det ud af det, at vi vandt.

Til gengæld elsker jeg fodbolden for idrættens skyld. Jeg står gerne i al slags vejr, og ser børnene spille både til træning og til kampe i weekenden.

Der er nemlig noget helt fantastisk over både idræt og holdsport. De ting, børnene får med sig hjem fra fodboldbanen, strækker sig langt udover teknik, mål og redninger. Det er når børnene brænder allermest for noget, at de er villige til at lade sig guide, og det er der, de lytter til autoriteterne. Fodbold er jo et stort gruppearbejde, og de evner de får på banen, bliver helt sikkert også brugt i klasselokalet.

I år valgte jeg at støtte U9 drengene i Lystrup med nye trøjer, og der er ingen tvivl om at de drenge kommer til at gøre noget godt for Sjovforbørn.dk. De har nemlig – også takket være dygtige trænere – en dejlig indstilling til sporten. De bakker hinanden op – også når det ikke går så godt. Og de behandler deres modstandere i kamp med respekt.

Så må jeg her ha lov til at slå et slag for idrætten og for holdsporten. Det er så vigtigt at prioritere (sammen med de 117 andre ting der er vigtige i en familie 🙂 ), da glæden ved at være en del af et hold er stor.

Held og lykke til drengene fra Lystrup – og til alle jeres børn, der også har glæde af fodboldens pædagogiske vinkel !!!

Mette Juhl
www.sjovforbørn.dk

Skriv et svar