Til fødselsdag på Ønskeøen

Paintball Arena på Refshaleøen i København er en vild drøm for unge drenge.
Mathias fejrede sin 12-års fødselsdag på de 6000 adrenalinvilde kvadratmeter – og det var en stor succes.

”Hvor sejt,” udbryder de 11 ca. 12-årige drenge, da vi slår dørene op på parkeringspladsen foran den enorme gamle fabriksbygning, der forhen husede det gamle B&W. Og sejt ser det ud. Faktisk som noget fra en film. Det er råt, rosket, forfaldent og helt, helt øde. Og man ville ikke blive helt overrasket, hvis man pludselig så anede en biljagt i det fjerne.

Vi starter i barakken, hvor Mathias åbner gaver, vi køber sodavand og trakterer med de medbragte hjemmebagte boller og kager, men drengene er utålmodige og går hurtigt videre med omklædningen. 11 camouflagefarvede kedeldragter ligger klar og da de først har dem på forvandler de sig til seje soldater og så går turen ind i den 6000 kvadratmeter store hal.

Et par unge venlige, men bestemte mænd er instruktører og hver af drengene iføres elektronisk pandebånd og en hat alt efter hvilket hold de er på. En hurtig instruks i laserpistolens funktioner og så er de klar til at gå på banen.

Banen er en kæmpefirkant med små og store tårne og huse, man kan gå ind i og gemme sig. Der skal løbes hurtigt og diskret mellem husene så snart kampen fløjtes i gang. Der er 20 skud i hvert magasin og så skal de lades op – det gøres af en af de unge mænd, der hele tiden befinder sig i drengenes nærhed.

Der er stille imens de sniger sig omkring og man kan mærke deres spænding og deres opmærksomme sanser. Der grines, hviskes og løbes, og det varer ikke længe før første omgang er slut.

De spiller i ca. halvanden time, men vi har besluttet, at vi også vil prøve nogle af de andre ting, Paintball Arena byder på, og derfor har vi efterfølgende 45 min. gladiatorkamp, hvor to af drengene står på en forhøjning på en hoppepude imens de holder en balancepind. Det er nu de andres opgave at få dem smidt ned og det sker selvfølgelig til stor moro for dem alle.

Herefter står den på bungeetag, som er en dyst imellem to deltagere, hvor man bliver fastspændt i en kraftig elastik som deles imellem konkurrenten og en selv. På tid gælder så om at hente/bringe små pakker med point som ligger forenden af banen. Vinderen kåres blandt de indsamlede point.

Drengene nyder det hele og de får grinet, pjattet og brugt en masse energi den eftermiddag og de slutter af med fri leg på alle de mange dejlige hoppepuder.

Har man lyst til andet tilbyder Paintball Arena selvfølgelig også den klassiske paintball, rodeotyr, sumobrydning, Human football – bordfodbold i menneskestørrrelse, samt volleyball, fodbold og basketball spillet på hoppepude samt det super populære Høvdingebold.

Det er en flok trætte drenge vi kører afsted med efter godt tre timer. Men de havde haft en fest!

www.paintballarena.dk
Copenhagen Paintball Arena
Refshalevej 177 A
1432 KBH. K.
E-mail: info@paintballarena.dk
Telefon: 3295 3535

Trine Baadsgaard
Sjovforbørn.dk
April 2011

Skriv et svar